Dukley - Key West

Poslije nedjelja i nedjelja kišnog vremena, končano dočekasmo prvi sunčani ljetnji dan - idealan da svoj zanat sprovedemo u djelo! Pokupismo opremu i zaputismo se ka Budvi :)

 

Motiv nije mogao da bude bolji – otvaranje Key West plažnog bara u sklopu Dukley Resort-a.

Naš današnji zadatak bio je prenos atmosfere sa žurke koja je priređena u znak otvaranja. Prava poslastica za ljubitelje zalaska sunca i dobrog provoda.

Na samom ulasku dočeka nas topli zagrljaj organizatora na čijim licima se vidno moglo primjetiti uzbuđenje od predstojećeg događaja. Uz hladni koktel počesmo da montiramo opremu i pripremamo kadrove za snimanje i fotkanje.

Gosti su polako počeli da dolaze, a prvi na sceni bio je DJ Bojan Sekulić koji je više nego dobro uradio svoj zadatak da pripremi publiku za ostatak večeri. Interesantne i odlično usklađene RnB & Hip Hop melodije su razigrale publiku koja je poranila i pružile odličnu uvertiru za veče. DJ-u je pošlo za rukom da ljudi zaborave da gledaju na sat, i da se iznenade kad je završio svoj set :)

Znajući čiji set je sledeći, euforija kod publike je postala veoma primjetna. Sve oči su bile uprte ka bini, gdje se pojavila Milica Majstorović u svojoj elegantnoj zelenoj haljini i sa prepoznatljivim širokim osmijehom. Melodičan glas i instrumental jazz-a označili su početak njenog nastupa.

Pored dobre atmosfere na bini, moramo pohvaliti da je za stolovima takođe vladalo opšte zadovoljstvo mirisa i ukusa servirane hrane.

Milica je nastavila sa dobro poznatim numerama i držala publiku na nogama, a svijetla reflektora su počela da se mijenjaju.

Kombinacija plave i crvene boje svijetala i dima koja je pratila muziku dala je Key West-u premoćan izgled.

Kako je padao mrak tako se i bližio završetak Milicinog nastupa, da bi potom opet publiku zabavljao izvanredni DJ.

A nakon nekog vremena, na iznenađenje svih nas, mikrofon su uzele gošće iz Kube i zaintrigiraše nas svojom energijom gdje nasta opšte oduševljenje publike.

Iako su očekivanja od žurke bila velika, uspjela su da budu nadmašena. Provod je bio nezaboravan, hrana kreativna i preukusna i ne možemo da dočekamo da vidimo šta nam Key West sprema sledeće. Do tada, dijelimo sa vama video sa do sad opisanog događaja :)