Porto Montenegro lifestyle

Porto Montenegro – najluksuznije odredište Jadrana

Ušuškan u Bokokotorskom zalivu, Porto Montenegro je ekskluzivno mjesto i raj za ljubitelje jahtinga – mjesto koje je duboko uronjeno u blistave prirodne ljepote Crne Gore. Nalazi se u priobalnom gradu Tivtu, u osamljenom kutku Jadrana, okružen gustim brdima, čistom vodom, nenaseljenim ostrvima, tajnim uvalama, pješčanim plažama i jedinstvenim istorijskim nalazištima. 
Dramatičan ulaz u luku u obliku fjorda, koji vodi do Porto Montenegra vjekovima je ostavljao mornare bez daha. 

https://beautifulmontenegro.com/images/Porto_Montenegro/portomontenegro_2.jpg

PHOTO BY BEAUTIFUL MONENEGRO

Nedavna transformacija vjekovnog brodogradilišta u vrhusnku marinu na sjajnoj lokaciji unijela je novi život crnogorskom primorju. Iza marine, u kojoj ima 450 vezova, sagrađeno je luksuzno rezidencijalno naselje, koje je Porto Montenegro pretvorilo u najpolularnije i najlukszunije odredište Jadrana. 

Ovo mjesto, zbog svojih ekstravagantnih ambicija, označeno je kao “novi Monako”, kao nevjerovatno luksuzno mjesto za elegantno ručavanje uz obalu, spokojan boravak u spa centrima, prefinjenu kupovinu, uz autentična kulturna iskustva. 

https://beautifulmontenegro.com/images/Porto_Montenegro/portomontenegro_1.jpg

PHOTO BY BEAUTIFUL MONENEGRO

Gdje odsjesti?

Smješten u srcu kompleksa, hotel Regent Porto Montenegro nalazi se uz samu rivu. Dizajniran je da održava vjekovne veze sa tradicijom Mletačke Republike, a na samom prilazu nemoguće je zaobići veličanstvenu palatu sa balkonima i terasama, koji gledaju na Bokokotorski zaliva i bujne zelene vrtove. Divan enterijer inspirisan je italijanskom rivijerom i njenim obalnim okruženjem s umirujućom paletom nautičkih nijansi. U 87 soba i 52 apartmana, minimalistički uređen dekor i vrhusnka usluga pružaju ugodan osjećaj tokom cijelog boravka.
Takođe, možete odvojiti vrijeme da se opustite u Regent Spa, gdje vas čekaju tri sobe za tretman, zatvoreni i spoljni bazen, hamam, sauna i parna soba. Regent Porto Montenegro takođe nudi i niz personalizovanih usluga, uključujući cjelodnevnu uslugu konsijerža i privatni transfer do plaže Dobreč.

https://beautifulmontenegro.com/images/Porto_Montenegro/portomontenegro_3.jpg

PHOTO BY BEAUTIFUL MONENEGRO

Luksuzni domovi 

Bilo da se radi o odmoru ili dugoročnom smještaju, uživaćete u intimnoj kolekciji elegantnih stanova koju sadrži Porto Montenegro, a koju odlikuje luksuzan namještaj i savremeni dizajn. Bez obzira da li ste par, porodica ili mala grupa prijatelja, ovi prostori ispunjeni svjetlošću nude mnogo prostora za odmor i lijep život, sa pogledom koji gleda na park, centralni bulevar ili vrhunsku marinu. Ovdje možete pogledati i par ponuda https://propertyinmontenegro.com/apartment-in-porto-montenegro-with-exceptional-view .

https://beautifulmontenegro.com/images/Porto_Montenegro/portomontenegro_7.jpg

PHOTO BY BEAUTIFUL MONENEGRO

Gdje jesti? 

Sa prostranom terasom, sa pogledom na kristalno čistu vodu i veliki broj superjahti, restoran “One” nudi fenomenalnu uslugu. Popločani dio dvorišta ispunjen je zvucima engleskog, francuskog, italijanskog, njemačkog i ruskog jezika uz zveckanje čaša i srebrnog posuđa. Privlačeći jahte i otmenu klijentelu iz cijelog svijeta, elegantan meni, stavlja jak akcenat na lokalnu i sezonsku hranu i ukusna jela od morskih plodova. Pažljivo odabrana vinska karta jedna je od najimpresivnijih u čitavoj Crnoj Gori, dok spektakularni prostor pruža idelano orkuženje za ručavanje i romantične večere sa zalaskom sunca.

https://beautifulmontenegro.com/images/Porto_Montenegro/portomontenegro_8.jpg

PHOTO BY BEAUTIFUL MONENEGRO

Noćni život

Tivatski izraz za noćni život definitivno bi trebalo preimenovati u noćni život Porto Montenegra, sa obzirom da se svi najbolji kafići i klubovi nalaze u najelitnijem dijelu grada. Ranije je sjedište noćnog života bilo u administrativnom i kulturnom centru grada, a sada je to centru luksuza i raskoši.

Budući da je jedna od najposjecćenijih i nadaleko jedna od najljepših marina u zalivu Boka, ne čudi što je Porto Montenegro postao centar tivatskog ‘clubbinga’, kao i scene za ručavanje. Sjajna marina je dom vrhunskog iskustva obogaćenog nizom pozivajućih i visokokvalitetnih barova i klubova, koji su vam još dostupniji ako ste smjesteni unutar kompleksa.

https://beautifulmontenegro.com/images/Porto_Montenegro/portomontenegro_4.jpg

PHOTO BY BEAUTIFUL MONENEGRO

Yacht Club Pool

Yacht Club Porto Montenegro kombinuje bazen  i restoran na otvorenom, restoran i bar na krovu, Members Lounge, gradsku pješčanu plažu i noćni klub.

Sa pogledom na marinu, planine i Bokokotorski zaliv, 64-metarski bazen jedna je od glavnih atrakcija ovog mjesta. Uz vrhunski dizajn britanskog arhitekte Richarda Hivel Evansa i skulpturu visoku 3 metra pod nazivom “8 mogućnosti” katalonskog umjetnika Jaumea Plensa, objekti pored bazena uključuju dnevne krevete, ležaljke, kabine sa tušem i garderobu, kao i pun bar sadržaji i restoran Yacht Club.

https://beautifulmontenegro.com/images/Porto_Montenegro/portomontenegro_6.jpg

PHOTO BY BEAUTIFUL MONENEGRO

Kako sve to izgleda iz ptičije perspektive, pogledajte u narednom videu 🙂

VIDEO BY BEAUTIFUL MONENEGRO

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *